Alba Avis; servis računala
u1 20
Google


Potraži na Internetu Potraži na Alba Avis stranici  

Skype Internet telefonija; nazovite nas besplatno!
Koristite li Skype VoIP / IM telefoniju? Nazovite nas BESPLATNO!!!

  Pocetna stranica  
line
O Alba Avis  

Aktualnosti iz naše ponude:

Ponuda

Popravak i podešavanje laptopa ...

Novost Laptop Imate novo laptop računalo, ali na njemu nemate instalirane prave Windowse, modem vam ne radi, nemate sve potrebne programe niti Antivirusnu zaštitu? Ili je pak vaš pouzdani ali već stariji laptop pregazilo vrijeme i treba mu više memorije ili veći hard disk? Možda je čak i neispravan ili mrtav, a laptop zasigurno nije računalo koje biste povjerili nekom nestručnom, priučenom "majstoru", već tražite iskusnog stručnjaka koji će profeisonalno otkloniti problem!
Želite li saznati više?

Dolazak na servis u vaš prostor ...

Novosti ServisVaše računalo ne radi dobro i morate ga dati na servis, no sva ta gnjavaža sa odspajanjem kabela i odlaskom do servisa je prevelika? Mi ćemo rado doći do vas, u vaš ured ili stan i računalo popraviti na mjestu gdje se nalazi, u ono vrijeme koje vama odgovara. Istovremeno ćemo vam odgovoriti na sva pitanja koja imate i riješiti sve probleme koje imate u radu s njim!
Želite li saznati više?

Savjeti
Boris Veličan; putešestvenik i jebivjetar! 
Download  
Linkovi  
Radno vrijeme  
Kontakt
Projektni ured Goić
  u2
Optimizirano pri 1024 x 768
za Internet Explorer, Netscape Navigator, Mozilla Firefox i Opera Software preglednike.

Telefonska korisnička podrška ...

Novost Helpdesk Vi ste već koristili naše usluge? Znate li da je to jedini uvjet da vam bude dostupna naša telefonska korisnička podrška? Kad imate bilo kakav problem u radu s računalom - kod kuće, u uredu ili na putu - sve što trebate učiniti jest nazvati nas telefonom, i mi ćemo vas voditi od problema, korak po korak, do rješenja! Možda vaše računalo i ne treba servis, a posao koji stoji možete nastaviti odmah - jer su mnogi problemi rješivi s par klikova mišem!
Želite li saznati više?

Izrada i održavanje web stranica ...

Novosti Web designVeć neko vrijeme razmišljate o tome da otvorite vlastite web stranice, kako bi mogli privući nove interesente za vaše usluge i proizvode, no niste sigurni kako? Mi vam možemo otvoriti web domenu s vašim jedinstvenim imenom (npr: www.naziv.hr), dizajnirati stranicu koja će kvalitetno prezentirati vaše ideje i podići tu stranicu na server otvaranjem hostinga, administrirati nekoliko e-mail adresa na toj domeni i potom održavati sve to!
Želite li saznati više?

INTECO d.o.o. - Specijanii radovi u graditeljstvu

Sun-ova Java


Download Microsoft nadogradnjiWiki EnciklopedijaDownload driveraIspitivanje brzine pristupa Internetu

 


Ispitivanje kvalitete Vašeg vatrozida (Firewall)

Servis računala

Pristup Internetu ADSL-om ...

Novost ADSL Zanimljiva vam je ponuda HT-a, Iskon Internet i ostalih providera za pristup Internetu preko ADSL-a, no niste baš sigurni treba li vam to i isplati li se? Kakva je stvarna razlika u cijeni pristupa Internetu s klasičnom modemskom vezom i ADSL-om? Podržava li vaše računalo takav pristup, trebate li USB ili Ethernet modem i kako sve to složiti i kako se potom zaštititi od zlonamjernih? Saznajte sve o ADSL-u i jeftinom surfanju internetom!
Želite li saznati više?

Sklapanje savršenog računala ...

Sklapanje savršenog računalaKupnjom konfekcijski složenog računala prihvaćate i brojne kompromise. Kad odaberete neki model računala iz ponude, neke će komponente biti preslabe, neke prejake (plaćate nešto što nikad nećete koristiti) a neke jednostavno neodgovarajuće (treba li vam ta combo DVD-CD-RW pržilica koja ide na odabrano računalo?). U suradnji s vama složit ćemo vam računalo koje će biti savršeno baš za vas, sa svim optimalnim komponentama!
Želite li saznati više?

Asus
Pharmakos

Besplatno telefoniranje širom svijeta ...

Skype, besplatna telefonijaImate li ADSL? Znate li da vam je moguće telefonirati na bilo koje računalo na svijetu (ukoliko ono također ima brz pristup Internetu) i to potpuno besplatno! Sve što trebate su slušalice s mikrofonom, i malen besplatan program zvan Skype®. Potom otvorite također besplatan account i vi ste spremni za razgovor sa bilo kime, u Hrvatskoj ili širom svijeta. Skype osim toga omogućava i chat, instant messageing, slanje datoteka, pozive na telefone, konferencijski razgovor...
Želite li saznati više?

Servisiranje starijih računala ...

Savrseno racunaloImate li staro računalo koje nije u funkciji, a željeli biste ga koristiti za jednostavno pisanje ili primanje i slanje e-mail-a, za rad i čitanje pošte u vikendici ili ga samo koristiti kao pomoćno računalo kod kuće? Ali, nitko ga ne želi uzeti na servis jer je "ta kanta prestara i to se ne isplati "? Mi ćemo ga rado osposobiti za daljni pouzdani rad, instalirati starije programe i operativni sistem, i napraviti potpuno upotrebljivo računalo od "stare kante"!
Želite li saznati više?

Shiatsu
     

Ugovorno održavanje sustava ...

Novosti mrezeU vašoj tvrtki nikako da pronađete onaj pravi odgovor na sve probleme koje imate u radu s računalima? Kako postići da podaci budu sigurni a opet lako dostupni? Treba li uistinu one zamorne, repetitivne poslove obavljati svaki put ispočetka? Kad se nenadano pokvari računalo o kojem mnogo toga ovisi, što napraviti i kako se dalje posvetiti svom pravom poslu, umjesto da se brinete o ispravnosti vašeg alata za rad; vašem računalu?
Želite li saznati više?

 
 
         
Povratak na vrh stranice
bottom line
made Alba by Avis © 2005, Zgb.
designed by: gljiva ® panj studio